1 november 2018 Martiniplaza Groningen
Toegang, na aanmelding, GRATIS!

Programma ICT-Congres 2018

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen om u een zo goed mogelijk programma te bieden. De keynote sprekers en de workshops zijn bekend; Erwin Blom en Rik Vera. Wethouder Joost van Keulen zal het congres openen en Marja Doedens, Chief Operations Officer van Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe en voorzitter Groningen van MKB-Nederland, is de dagvoorzitter.

Hieronder treft u de dagindeling van het ICT Congres 2018 aan.

Tijd Activiteit
12:30
Deur open en ontvangst
13:10
Introductie organiserende partijen
13:20
Plenaire sessie | Keynote Erwin Blom
14:10
15:00
Pauze
15:30
16:30
Plenaire sessie | Keynote Rik Vera
17:15
Netwerkborrel
18:00 uur
Einde

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens ICT Congres 2018.
Rondom Martini Plaza bevindt zich voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Neem voor vragen over de dagindeling gerust even contact met ons op.

Erwin Blom

Met zijn bedrijf Fast Moving Targets ontdekt en duidt Erwin Blom (1961) innovatie. Hij is altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen en hun impact op personen, bedrijven en samenleving. Hoe kunnen mensen en organisaties zo goed mogelijk profiteren van digitale kansen, dat is de centrale vraag in zijn werk.

Hij bestudeert de grote namen en kijkt wat kleinere bedrijven daar van kunnen leren. Ook onderzoekt hij nieuwe tools en technieken die ervoor zorgen dat ook minder grote organisaties van nieuwe mogelijkheden kunnen profiteren.
Voor Blom Fast Moving Targets begon, was hij hoofd van de afdeling nieuwe media van de VPRO. Met zijn team won hij onder meer de Prix Europa en Prix Italia, persoonlijk sleepte hij de ABN AMRO New Media Award en de Vosko Trofee in de wacht.

Tijdens het ICT-Congres zal Erwin de bezoeker vooral praktische handvaten en inzicht geven voor en over digitalisering, innovatie en de nieuwe economie. Nu en in de nabije toekomst.

Rik Vera

De organisatoren van ICT Congres en Rabobank zijn er bijzonder trots op dat zij topspreker Rik Vera bereid hebben gevonden om op 1 november naar Groningen te komen om de bezoekers van het ICT-Congres de betekenis en importantie  van het concept ‘The Day after Tomorrow’  uit te leggen.

Denk eens na over de huidige technologische ontwikkelingen en hoe die technologie onze manier van werken veranderd heeft. En denk eens na over het tempo waarin ‘digitaal’ zich ontwikkeld. Kijk dan naar je eigen organisatie en wees eerlijk. Veel verder dan de waan van de dag en de zorgen van morgen komen wij vaak niet. En toch moeten wij klaar zijn voor ‘The Day after Tomorrow’, want ‘de toekomst komt steeds dichterbij’ en Artificial Intelligence (AI) gaat daarin een grote rol spelen.
Het verhaal van Rik Vera gaat hierover, waarbij hij het gedrag en behoeften van klanten centraal blijft stellen en duidelijk aangeeft welke positieve rol de nieuwe technologie (AI) daarbij kan spelen.

Rik Vera is met Peter Hinssen en Steven van Belleghem een van de oprichters van het roemruchte Nexxworks en mede-auteur van het ‘Day after Tomorrow’ principe. Hij geeft lezingen over de hele wereld en is vele weken van het jaar te vinden in Silicon Valley, China en andere hotspots van innovatie. Wil je meer weten over Rik Vera en Nexxworks kijk dan op de nexxworks website, maar kom vooral op 1 november naar Martiniplaza!