Call Us (111) 234 - 5678

Programma

ICT Congres 11 maart 2015

“De nieuwe IT’er”

 

AIESEC Groningen en De Technologie Coöperatie organiseren het ICT Congres 2015. In de driehoek Groningen-Assen-Leeuwarden ligt de focus op ICT, op dit moment zijn er alleen al in de gemeente Groningen 13.000 mensen werkzaam in deze sector. Wij bieden met dit congres bedrijven en ondernemingen in Noord Nederland de kans om nieuwe kennis op te doen en nieuwe contacten in hetzelfde werkveld te ontmoeten. Dit congres is een vervolg op het ICT Congres 2014, met als thema “samenwerken in de ICT”. Hier waren 120 mensen aanwezig.

 

Het hoofdonderwerp van ICT Congres 2015 zal zijn: “de nieuwe IT’er”. Dit omdat er zich flink wat ontwikkelingen afspelen in de IT wereld en de vraag naar IT specialisten blijft toenemen. Om het aanbod van ICT-ers te vergroten zal de IT-sector aantrekkelijker gemaakt moeten worden, en het beeld van de IT’er moeten veranderen.

 

Gedurende het congres zullen sprekers van naam en faam vanuit verschillende invalshoeken hun licht laten schijnen over de ICT-er van de toekomst. CEO’s van IT bedrijven,

 

Mogelijke onderwerpen zijn:
– Mismatch in de IT
– Datacenters
– Life long learning (herscholing)
– The internet of things
– E-learing
– IT Privacy
– Vrouwen in de IT
– IT Security
– Cloud & big data
– Recht & ICT

 

 

Een gedetailleerde programmering volgt later…