+ 31 6 218 335 31

Sint Walburgstraat 22B
9712 HX Groningen

Sponsoren

Community Netwerk Groningen

Van een goede glasvezelleverancier hoort u weinig:
bij de levering én … bij een feestje: wij zijn 10 jaar!
Wij nodigen u uit voor een leerzame middag op het AIESEC-ICT congres op 19 maart 2014.
Wij sponsoren dit congres, omdat we het belangrijk vinden dat ICT-organisaties in Noord Nederland (groot, klein, oud, jong, privaat, onderwijs, zorg en overheid) elkaar ontmoeten, tot uitwisseling en business-creatie komen.
Community Network Groningen heeft een glasvezelnetwerk in Groningen en biedt Managed Ethernet en Dark Fiber. Het netwerk is opgericht door klanten. De startklanten- allen lokale organisaties- zijn ook aandeelhouders. We zijn een open netwerk, dus als klant kan je vrij kiezen welke service provider je wilt voor internetacces, hosting, telefonie of welke aanvullende dienst ook.

We hebben geen grote marketingcampagnes: onze klanten zijn onze aanbeveling en reclame. Denk aan de Hanzehogeschool, Noorderpoort, Gemeente Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Alfa college, UMCG, Martiniziekenhuis, Gasunie, DUO, Stichting Gerrit, Ordina, Transcom, Syncom, VCD, Duocast, CJ2, Adix, Polyganics, Puddingfabriek, The Factor E, Quintor en Centraal Staal – om maar een aantal klanten te noemen. We kennen de lokale markt en de stad goed en zijn met een compacte organisatie goed in staat om uw specifieke wensen in te vullen. Kennismaken? Meer weten? Ontmoet ons op het congres!

Email: [email protected]; [email protected]CNG

Seats2meet Groningen 

Seats2meet Groningen is een initiatief van veertien zelfstandige professionals uit het Noorden en moet uitgroeien tot een bruisend centrum van creativiteit en samenwerking voor professionele kantoornomaden uit heel Noord-Nederland.

Seats2meet.com Groningen is gevestigd aan de Eemsgolaan 9 en bevindt zich op de bovenste (1250 m2 grote) verdieping van dit eerder door Atos Origin gehuurde pand op bedrijvenpark Kranenburg aan de westkant van Groningen.

Op deze 1250 m2 grote verdieping zijn 6 vergader- en trainingsruimtes (variërend van 20 tot 100

personen), 100 werk- en ontmoetingsplekken en een vijftal kantoorruimtes gecreëerd. De ruimtes zijn vernoemd naar wijken in de stad en zijn ingericht met veel gevoel voor design en kwaliteit, met een knipoog naar de omgeving. Zo wordt vergaderen en ontmoeten een bijzonder inspirerende ervaring.

De oprichters en aandeelhouders zijn stuk voor stuk zelfstandige ondernemers uit de zakelijke dienstverlening, variërend van aan ICT gerelateerde dienstverlening tot organisatieadvies. Dat is ook de beroepsgroep waar Seats2meet.com Groningen zich op richt.

Website 

PastedGraphic-1

Gemeente Groningen

Groningen is een echte IT-stad! 13.000 Mensen werken in de IT in Groningen.

Bovendien bloeit en groeit de IT-sector in Groningen. Er zijn veel nieuwe starts-ups in een groeiende community.

De Gemeente Groningen is trots op de internet economie van Groningen. Samen willen we werken aan de toekomst van Groningen!

De gemeente Groningen heeft de kosten op zich genomen om de deelnemers van tevoren de mogelijkheid aan te bieden om een broodje te eten.

gemeente