+ 31 6 218 335 31

Sint Walburgstraat 22B
9712 HX Groningen

NGI-NGN

 

 

ictngiHet Ngi-NGN is een Nederlandse beroepsvereniging van en voor IT-professionals. Wij zijn een onafhankelijk platform waar leden al meer dan 50 jaar hun vakkennis bijhouden en hun netwerk onderhouden. Naast toegang tot vele inhoudelijke evenementen ontvangt u ook onze vakbladen Informatie en IT-Infra.

 

Informeren en inspireren
Noord is een actieve regio, die IT professionals uit Noord Nederland via lezingen en bedrijfsbezoeken wil informeren, interesseren en inspireren over relevante thema’s en actuele ontwikkelingen rondom het vakgebied. De bijeenkomsten bieden volop ruimte voor informele gesprekken en het netwerken met andere IT-professionals.

 

Interessante lezingen
Onze doelstelling is het delen van kennis en ervaring met onze leden. Door lezingen en bedrijfsbezoeken te organiseren, maken we het mogelijk om nieuwe trends te signaleren, binnen te kijken bij andere organisaties  en sectoren en daar inspiratie op te doen. De regio Noord kent een breed netwerk van organisaties: IT bedrijven, financials, zorg, telecom, energie, industrie, (semi)overheden, onderzoeksinstituten, NOM, universiteiten en hogescholen.

Onze leden bestaan uit IT consultants, managers, informatie analisten, ontwikkelaars, testprofessionals, projectmanagers, docenten en studenten.

 

Lid worden?
Het Ngi-NGN biedt u een effectief netwerk voor het delen van vakkennis en praktijkervaringen. Leden hebben gratis toegang tot de lezingen en bedrijfsbezoeken met bijbehorende broodjesbuffet en afsluitende  netwerkborrel. Tevens ontvangen zij het blad Informatie. Naast de interessante lezingen, biedt het lidmaatschap u een uitgebreid netwerk van collega informatieprofessionals en een platform  voor kennisontwikkeling en vernieuwing op het vakgebied.

U kunt zich aanmelden via
Ngi-NGN.nl